mandag den 8. juni 2015

UDENDØRS HULA HOP-træning er SKØNT!! Sådan kommer du godt igang!

Udendørs hula hop-træning er intet mindre end fantastisk!! Frisk luft, lys og sjov, effektiv motion samtidig. Og så sover man pragtfuldt om natten!

   I den sidste måned har jeg trænet ude stort set hver dag, enten ved holdundervisning eller øvet alene på nye tricks til mine shows. Går ofte i Kongens Have i København, hvis ikke jeg træner nede i Hula Hop Borgens gård. Det er virkelig dejligt at bevæge sig ude - Bliver top-fornøjet og får røde kinder af det!
   Hvis du har en travl hverdag, hvor du ofte har svært ved at få tid til både at få rørt dig og få lys og luft, er der flere fluer at smække samtidig ved udendørs-træning! Og så kan børnene også være med! Til de stressede, er hula hop-træning også et vidundermiddel til at koble af og til at være til stede i nuet. Du kommer til at mærke din krop og til at glædes over din fremgang eller grine, enten af dig selv eller sammen med andre. Og så bliver du tilmed stærkere, kommer i bedre form, får bedre koordinationsevner/koncentrationsevner, får løsnet op for alle kroppens spændinger og forbrændt en masse fedt og kalorier (fra 400-700 kcal pr time, alt efter hvilken form for hula hop-træning, du vælger at give dig af med)

Udendørs hula hop-træning på hold
Hvis du bor i København og kunne tænke dig at træne på et eller flere af mine udendørs hula hop-hold, så meld dig ind i denne facebook-gruppe for information om tid/sted/holdtyper: https://www.facebook.com/groups/690609541067235/708537242607798/?notif_t=like
Der er både fitnesshold for træning med vægtede hula hop-ringe (HulaHopFit), hold for børn og voksne (HulaHopFamilie) hold for træning af tricks med letvægtsringe (HulaHopTricks) hold for dansetræning med dancehoops (HulaHopDans) et hold med benhård konditions- og stram op-hula hop (HulaHopBikiniKrop) og et hold for yoga/pilates-inspirerede øvelser med hula hop-ring og meditativ hula hop (HulaHopFlow)

Udendørs hula hop-træning på egen hånd
Vælg den rette hula hop-ring 
For træning med vægtet fitness-ring: Du behøver ikke give mere end 150 kr for en ganske udmærket en af slagsen. De kan købes i de fleste større supermarkeder, har en gummebelægning udenpå og er let bølgede på indersiden. Vælg en uden for store 'bukler' og i vægtklassen mellem 1,2-1,7 kg, hvis du er ny.
For træning med dancehoop til tricks og dans: Send en mail til info@missmiashulahoop.com hvis du har brug for hjælp til at anskaffe dig en sådan ring. De kan desværre ikke købes i butikkerne herhjemme endnu, men jeg guider dig gerne til det bedste køb, og hvad der passer præcist til dig. Husk at en voksen-basis-trick-ring helst skal være ca. 1 meter i diameter.
Vælg det rette sted
Træn et uforstyrret sted hvis du føler dig begrænset og mindre motiveret ved at andre kigger. Træn i haven, i en park om morgenen, i skoven, på en mark mm. Men ret hurtigt bliver man altså ligeglad med andres 'kig' - De fleste synes som regel blot at det ser spændende ud - og får lyst til at prøve selv. Får vakt minder fra barndommen.
Vælg en egnet fremgangsmåde
Placer ringen i taljen og hold den helt vandret. Lad være med at at spekulere i hvordan du skal bevæge dine hofter, men fokuser' på at mærke ringen mod mavemusklerne. Bevæg dig med det samme, du har sat ringen igang. Kobl' hjernen fra og pres fremad mod ringen. Sving begge veje til du finder den der fungerer bedst for dig. Din sixpack bliver ikke ujævn af at du altid svinger samme vej ;-)
Giv dig selv nye udfordringer, hver gang!
Prøv at se om du kan dreje omkring med ringen, udføre dansetrin eller bevæge armene samtidig.
Lær f.eks. nye tricks fra Miss Mia's Hula Hoop DVD hvis du træner med trick-ring, eller udfør squats eller lunges med din vægtede ring, når du bøjer ned. Se min facebook-side for inspiration (kommer til at lægge mange flere øvelser ud snart!.) eller skriv til mig hvis du har brug for et tip!

Jeg laver snarest en opfølger på dette indlæg med flere ideer til træning!
God fornøjelse og nyd sommeren!

Snurrende hula-hilsner fra Miss MiaIngen kommentarer:

Send en kommentar